Vi som gör The Inner Compass Leadership Boot Camp, en av idrottsvärldens viktigaste utbildningar.

The Inner Compass Leadership Boot Camp är en utbildning som skapats och drivs av människor som brinner för att stötta värderingsstyrda organisationer. Vi har olika erfarenheter och kommer från olika branscher. Men det vi har gemensamt är att vi sett kraften hos människor och organisationer som drivs av starka värderingar. Det ger inte bara bra människor. Det skapar ofta också ett bättre resultat.

Karolina profilbild
Karolina Novalli, fd elitfotbollsspelare.
Som nuvarande entreprenör inom flera områden visar Karolina att hon har vad som krävs för att lyckas.
Det hade hon även som elitfotbollstjej även om det visade sig att kärleken tilll fotbollen och en bra inre kompass inte räckte.
Hon blev "stjärnskottet som försvann" och en stor orsak till det var ledare utan inre kompass i början av hennes karriär.
Både positiva och mindre positiva erfarenheter från sin fotbollskarriär har gett Karolina stor inblick i hur i ungdomsidrotten kan förbättras -  hur vi som ledare kan stärka vår inre kompass för att stå starka i våra ungdomars utveckling.
Michael Lundh är före detta piketpolis och ungdomsgängspolis vid Norrmalmspolisen i Stockholm.
Han har suttit i styrelsen för Expo, är författare och föreläsare och har anlitas flitigt som rådgivare av bl a Regeringen.
Idag använder han sina erfarenheter från ett hårt polisliv framför allt för att sprida vikten av att sätta gränser, följa sin inre kompass och stå upp för sina värderingar.
Micke400x400jpg
Christian 400x400
Christian Bönnelyche, idrottsledare, styrelseproffs och föreläsare.
Verksam inom fotbollen i hela sitt liv. Som halvdålig spelare, förbundsdomare, ungdomstränare och ledare samt vice ordförande i Café Opera Djursholm.
Arbetat med wellness, detaljhandel, media och reklam samt online gambling. Driver en seminarieserie kring "mod" samt produktionsbolaget "Här är ditt liv" som hjälper människor att få bättre relationer med nära anhöriga.
Pelle Hasselgren är beteendevetare, kommunikationsrådgivare, föreläsare och utbildare.
Han har arbetat med att driva förändring med kommunikation i såväl stora industriföretag som idéella organisationer och den offentliga sektorn.
Han brinner för att skapa värderingsdrivna organisationer.

 

 
Pelle Hasselgren 400x400